Læborg forsamlingshus

Fastelavn 2020

...så er der billeder fra årets fastelavnsfest i Læborg forsamlingshus og i samarbejde med Læborg kirke 😀

Fastelavn 2020

Bestyrelsen 2020/2021 konstitureret

Onsdag eftermiddag/aften konstituerede bestyrelsen for Læborg forsamlingshus sig:

Der er ny sekretær og kasserer, men ellers er posterne fordelt som tidligere.

Den ny bestyrelse for perioden 2020/2021 kan findes via dette link; Bestyrelsen

Ny bestyrelse valgt ved Læborgs borgerdag d. 22/2 2020

Til borgerdagen i Læborg d. 22/2 kom forsamlingshusets ordinære generalforsamling som den sidste af 4 og der var fortsat mange tilhørere til stede efter en lang dag med masser af information m.v.v - 1000 tak for det. Det skal ikke være nogen hemmelighed at den afgående bestyrelse havde lidt betænkeligheder ved at være den sidste af 4 der skulle holde generalfosamling, men de bekymringer blev heldigvis gjort til skamme. Efter formandens beretning, der bl.a. løftede lidt af sløret for de udfordringer der er som udlejer, blev de godkendt af forsamlingen ligesom det udmærkede regnskab også blev godkendt. Vi fik vi sagt pænt farvel til Bent Madsen for sin lange og store indsats med rigtig mange gøremål for forsamlingshuset og ligeledes blev der sagt pænt farvel til Freder Ravn for sin lige så lange, omend længere, indsats som revisor for forsamlingshuset. TAK FOR JERES INDSATS GENNEM ÅRENE!

Peter Surrow takkede også af, men har lovet at vedligeholde denne hjemmeside efter bedste evne og Lene M. Sørensen skiftede kasket fra daglig bogholder for forsamlingshuset til revisor (nu da pladsen var blevet ledig 🙂) Suppleant Marianne Enemark ønskede heller ikke genvalg og vi takker hende for at stå til rådighed gennerm årene.

Der skal lyde en stor velkomst til de to nye bestyrelsesmedlemmer; det er kendte ansigter i lokalsamfundet og i det frivillige arbejdsliv; Ejvind Christiansen og Torben Fuglsang. Ligeledes en velkomst til Liselotte Hansen som suppleant i stedet for Marianne Enemark.

Den nye bestyrelse konstituerer sig snarest og vi ønsker dem det bedste.

Tak til sponsorerne for gaver til Læborg Forsamlingshus’ amerikanske lotteri 2019

Vejen Apotek

Fri Bikeshop