Læborg forsamlingshus

Bankospil og vouchers til Kvickly-Vejen

Kære allesammen, 1000 tak for den gode opbakning til dette års bankospil - der var plads til flere bankospillere, men vi var superglade over alle dem der mødte op. Tusind tak for jeres støtte...også med at få ryddet de sidste lodsedler af vejen til det amerikanske lotteri 😊 Vi håber på endnu større opbakning næste år 😊👍

..og og og husk nu at bruge de omdelte vouchers (rabatkuponer) fra Kvickly Vejen d. 11 November...der var jo lidt procenter at hente ved at planlægge sine indkøb til netop den dato 😉

Bankospil i forsamlingshuset!!!

... er det ved at være op over....der er kun knap 39 timer til dørene åbnes for Læborg forsamlingshus' legendariske bankospil sidste søndag i efterårsferien😀
Bestyrelsen har lagt sig i selen og skaffet en snes kombinerede FULDFEDE ænder, gode flæskestege og hamburgerrygge...det hele anrettes med udtrækning af gevinster til det ligeså legendariske Amerikanske lotteri i pausen.
Dørene åbnes kl.: 1300
Banko-Ejvind sætter i gang kl.: 1400

Opfordringen herfra på en efterårs fredag: kom til Læborg forsamlingshus på søndag d. 24/10 og nyd nogle hyggelige timer sammen med bekendte, naboer, venner, familier m.fl.

...og et lille hint - bemærk datoen...KUN 2 måneder til jul - eminent chance for at få and og steg i hus i tide !!!

Bankospil 2021

Kære allesammen, SÅ sprang bomben!!!

Bankospil i Læborg forsamlingshus er tilbage !!!

...efter en ufrivillig nedlukning i 2020 (vi ved alle hvorfor) er vi nu klar til at genoptage vores LEGANDARISKE bankospil i Læborg forsamlinghus.

...så hank op i naboer, venner og familie, for nu klør vi på igen i et par skønne hæsblæsende timer den sidste og eneste søndag i uge 42🤩:

Søndag d. 24. oktober kl. 14:00

(OBS: Dørene åbnes kl. 13:00)