Læborg forsamlingshus

Bankospil 2019

29-09-2019
Bankospil 2019
Kære alle sammen, så er det ved at være tid til at vi skal have gennemført vores legendariske og traditionsrige bankospil den sidste og eneste søndag i uge 42 (den 20. oktober)
Bankospillet starter kl. 14:00 - dørene slås op kl. 13:00.

NB: Vi HAR anskaffet ekstra banko-plader (læring fra 2018) :)

På bestyrelsens vegne.

Seneste nyt:

27-08-2019
Forsamlingshus folder og Mobilepay
Kære allesammen, forsamlingshus folderen vil blive omdelt inden for de nærmeste uger. Der vil være en lille nyhed i form af at forsamlingshuset har fået sit eget MobilePay nummer, nemlig 409640. Dette MobilePay nummer vil kunne anvendes til alle former for betaling i relation til forsamlingshuset...så hvorfor ikke få et medlemskab af forsamlingshuset?? ...det giver 10% i rabat ved leje af huset og vil være tjent hjem ved første lejemål.
Kun kr. 250,- / 100,- pr. husstand/enlig
19-01-2019
Der er pr. 1. januar 2018 indført krav om indbetaling af depositum senest 5 hverdage efter reservation af forsamlingshuset.
Dette er desværre en konsekvens af mange aflysninger tæt på arrangement datoerne, hvor det praktisk talt ikke er muligt, at udleje forsamlingshuset igen.
Læs mere om betingelserne på udlejningssiden (klik på linket i overskriften)

Anvendelse af forsamlingsusets køkken

Forsamlingshusets bestyrelse gør opmærksom på, at køkkenet kun må anvendes i forhold til det indgåede lejemål, dvs. madlavning til maks. 120 personer ved leje af hele huset og til maks. 60 personer ved leje af lille sal. Er dette ikke tilfældet vil depositum ikke blive tilbagebetalt.

Til almen orientering er prisen på lejen af forsamlingshuset baseret på et relativt forbrug af el, gas og vand i forhold til lejemålets størrelse.

På bestyrelsens vegne.

Læborg forsamlingshus' miljø "footprint" gøres mindre

Kære allesammen, i løbet af sommeren 2018 vil I opleve små ændringer (forbedringer ) på forsamlingshusets belysning. Vi har fået et godt tilbud på nye lamper og LED-lyskilder og kan derfor reducere energiforbruget på lys i store sal til 1/3, i lille sal til en 1/4 og endelig en halvering af energiforbruget på lys i køkkenet.

Derudover vil der komme nye lamper i udhæng ved indgangen, i entre/garderobe, toiletter samt over scene/bagindgang.

Udover en energibesparelse giver de nye LED lamper/lyskilder også en bedre lys intensitet, hvilket har været efterspurgt et stykke tid.

Ydermere har vi bag scenen fået opsat en luft-til-luft varmepumpe således, at vi også kan holde en stabil temperatur der og undgå kulde/træk fra scenen. Vi er derfor kommet så langt at det gamle oliefyr i kælderen nu ikke længere er nødvendigt og fjernes derfor  🙂

Håber forbedringerne bliver til alles tilfredshed.

Udlejnings- og aktivitetskalender: